fbpx

vibrationen 18/9 i balance og ubalance

Som alle andre vibrationer har 18/9 både balancerede og ubalancerede sider.

De balancerede sider kommer dog primært til udtryk, når vibrationen står i fødselsdatoen.

Når den optræder som navnevibration eller andre steder i numeroskopet, vil det derimod være de uharmoniske temaer, der viser sig, og det er også dem, du kan blive ekstra udfordret på i din udrensningsproces.

Beskrivelse af 18/9:

Du er en meget powerfuld person, der både er fremdriftorienteret, ambitiøs, handlekraftig og hårdtarbejdende. Du er derfor den fødte leder, der formår at skære igennem og få tingene, som du vil ha det og kan dermed også opnå en høj position

Du er altid i gang med noget, og du hader at spilde din tid med at slappe af og lave ingenting. Du kan derfor komme til at køre dig selv lige til grænsen, og skal være opmærksom på at holde pauser ind imellem for at lade op og for at undgå at knække med stress.

Du er fejlfinder typen, og har tendens til at fokusere mere på det, der ikke fungerer, end det, der gør, ligesom din utilfredshed ofte er din største drivkraft.

Du er meget kontant og direkte i din facon, og du vil derfor ofte opleve stridigheder og konflikter omkring dig også med dine allernærmeste familie og venner.

Du har en del svære oplevelser og traumer med dig, og da du ikke bryder dig om at blive styret af noget, har du også (ubevidst) forsøgt at kontrollere dine følelser som en slags overlevelsesmekanisme. Selv om du ikke umiddelbart mærker vreden indeni, kan du gå rundt som en tikkende bombe, der pludselig eksploderer over en lille ting.

Du har et stort spirituelt potentiale, som du skal have fokus på at åbne meget mere op for. Pga. din tendens til at lukke ned for følelser, kan du dog også have svært ved at mærke dig selv og din spiritualitet. Det er derfor også i denne forbindelse vigtigt, at du får arbejde med dine uforløste følelser. 

 

Ubalancerede nøgleord:

Hård, indestængt vrede, hævngerrig, fanatisk, konflikter, ubehagelig konkurrence, spændinger i kroppen, dominerende, aggression, lukker ned for følelserne, manglende empati, diktatorisk, selvretfærdig, egenrådig, kontrollerende, dømmende, statusfikseret.

 

Særlige temaer i udrensningsprocessen:

Indestængt vrede, svært ved at slippe kontrollen, presser sig selv med risiko for at brænde ud, stille store krav og forventninger til sig selv og andre, ekstremt målrettet og resultatorienteret, fanatisk, selvretfærdig, dømmende, dominerende, intrigant, eksplosive vredesudbrud, fejlfinder, kynisk og direkte.

 

Sådan støtter 18/9 olieblandingen dig:

🌺 Slipper stress og følelsesmæssigt og fysisk press

🌺 Transformere had, vrede og negativitet

🌺 Får egoet til at slappe af

🌺 Slipper kontrollen og behovet for at ville alting selv

🌺 Afspænder kropper og styrker energisystemet

🌺 Healer tunge og uforløste mønstre

🌺 Transformerer ubalancerede følelser og åbner hjertet

🌺 Åbner for tillid, tilgivelse og tolerance