fbpx

Vibrationen 16/7 i balance og ubalance

Som alle andre vibrationer har 16/7 både balancerede og ubalancerede sider.

De balancerede sider kommer dog primært til udtryk, når vibrationen står i fødselsdatoen.

Når 16/7 optræder som navnevibration eller andre steder i numeroskopet, vil det derimod ofte være de uharmoniske temaer, der viser sig, og det er også dem, du kan blive ekstra udfordret på i din udrensningsproces.

Beskrivelse af 16/7:

 

Denne vibration giver dig en stor dybde, spiritualitet og evne til at træde et skridt tilbage og observere livet ud fra en stærk indre ”vidnetilstand”. Det giver dig dermed anlæg for meditation og spirituel praksis og for at forstå nogle af livets dybeste lektier og kunne formidle dem til andre.

Du er meget kreativ og har stor interesse for kunst fx musik, poesi og maleri, og du har potentiale for at udtrykke dig med en helt særlig ”nerve” via dine kunstneriske evner og berøre andre på et dybere plan.

Du er generelt meget søgende efter den dybere mening med livet, og dine spirituelle indsigter vil være til stor inspiration for andre mennesker, som du vil kunne hjælpe med at finde deres vej i livet.

Du kan have en grundlæggende sorgfuld følelse, som kan være forårsaget af at have mistet meget i dit liv fx nære personer, dig selv eller måske noget, du har brugt meget energi på at bygge op. Disse oplevelser kan medføre, at du kommer til at ”lukke dit hjerte” og trække dig tilbage, og du kan også have en tendens til at ville ”flygte” fra dig selv og lukke ned for dine følelser.

Du kan i perioder opleve en følelse af angst og være decideret frygtstyret. For at lindre dette må du arbejde målrettet på at styrke din intuition, så du bliver i stand til at mærke tydeligt ind i, hvornår angsten er reel. Din intuition er i det hele taget din bedste ven, og i takt med at du udvikler din tillid til denne, vil du opleve størst muligt flow i dit liv.

 

Nøgleord i ubalance:

Frygtsom, føler sig forladt, dødsangst, pludselige tab, tab af personlige relationer, angst for at miste, følelsesmæssig afstand til andre, ensomhed, savner nærhed, kontrolfreak, fobier, føler livet er hårdt, regelrytter, frygt for at være sig selv, dyb sorg og smerte, føler sig lammet af frygt, lukker sit hjerte, depression, misbrug og narkomani, opnår succes for at miste den igen. 

 

Særlige temaer i udrensningsprocessen:

Frygt, angst, eksistentiel frygt, nervøsitet, meget privat, svært ved at lukke andre ind, regelret (ud af frygt), skeptisk, mistroisk, knokler, lukket hjerte, ensomhedsfølelse (selv når man er sammen med andre), økonomi styrtdykker, følelse af at mangle fodfæste, frygt for at miste hus og hjem, frygt for at miste nære relationer, bekymrer sig, forestiller sig skrækscenarier. 

 

Sådan støtter 16/7 olieblandingen dig:

 

🌺 Healer frygt og svigt

🌺 Fjerner fastlåsthed og regelrethed

🌺 Skaber glæde og kreativitet

🌺 Åbner for hjertet og tilliden

🌺 Hjælper med at tage imod hjælp

🌺 Styrker relationer og nærhed

🌺 Virker groundende og beroligende

🌺 Hjælper med slippe kontrol og behovet for at knokle