fbpx

Vibrationen 12/3 i balance og ubalance

Som alle andre vibrationer har 12/3 både balancerede og ubalancerede sider.

De balancerede sider kommer dog primært til udtryk, når vibrationen står i fødselsdatoen.

Når 12/3 optræder som navnevibration eller andre steder i numeroskopet, vil det derimod ofte være de uharmoniske temaer, der viser sig, og det er også dem, du kan blive ekstra udfordret på i din udrensningsproces.

Beskrivelse af 12/3:

 

Du er meget hensynsfuld og vil gøre alt for at støtte og hjælpe dine nærmeste af et rent hjerte.

Du kan være lidt nørdet på den gode måde og har et stort behov for at forstå tingene i dybden, er generelt meget videbegærlig og rigtig god til at lære fra dig.

Du kan have en tendens til at føle dig lidt forkert og være tilbøjelig til at tage skylden og ansvaret for andre. Samtidig kan du få en følelse af afmagt og frustration, fordi du i bestræbelserne på at tilgodese andres behov let kommer til at ”ofre” dine egne ønsker og mål. Ligeledes kan du opleve at føle dig misforstået, fordi du har tendens til at vende og dreje tingene i dit hoved, så andre ikke rigtig forstår dig.

Du har potentiale til at skabe og opbygge noget stort i dit liv. Du drives af dine ambitioner, og det er vigtigt, at du har troen på dig selv og dine evner for at komme i mål med dine bedrifter. Dette kræver også en god portion viljestyrke, OG at du ikke giver køb på dine drømme.

Når du er i balance, står du stækt i dig selv og står op for det, du tror på uanset, hvad andre mener om dig.

Det er vigtigt for dig og dit flow, at du har fokus på struktur og ”ordentlighed”, så du selv kan tage styringen over dit liv.

Du er som udgangspunkt skabt til et liv i lethed, så hvis du føler, at du knokler for hårdt og oplever meget modstand, så er det ikke det rigtige, du har fat i. Der skal være flow i dét du gør, og det opnår du bl.a ved at navigere ud fra dine følelser, frem for fornuften og logikken. 

 

Ubalancerede nøgleord:

Arrogant, selvhævdende, praler, overfortolker, overanalyserer, drama i relationer, offer for andres dagsorden, misforstår andre, bliver selv misforstået, offermentalitet, uklarhed, forvirring, vil gerne dominere, forvrænget virkelighedsopfattelse, tab, opnår succes men mister den igen, fastlåste meninger, stædighed, problemer. 

 

Særlige temaer i udrensningsprocessen:

Offerrolle, vrede, overfortolker, projicerer, andres fejl virker enorme, kan ikke se sine egne fejl, bebrejder andre, manglende selvansvar, mental forvirring, utålmodighed, misforståelser i kommunikation, brokker sig, tiltrækker rod og kaos i sit liv. 

 

Sådan støtter 12/3 olieblandingen dig:

 

🌺 Stopper offerrollen

🌺 Slipper fortidens mentale mønstre

🌺 Fjerner tendens til brok og bebrejdelser

🌺 Giver dig styrke og power

🌺 Støtter dig i at tage ansvar for dit eget liv

🌺 Skaber kontakt til dine egne behov og værdier

🌺 Tankemylder afløses af mental klarhed

🌺 Afbalancerer solar plexus og skaber større rummelighed