fbpx

vibrationen 11/2 i balance og ubalance

Som alle andre vibrationer har 11/2 både balancerede og ubalancerede sider.

De balancerede sider kommer dog primært til udtryk, når vibrationen står i fødselsdatoen.

Når 11/2 optræder som navnevibration eller andre steder i numeroskopet, vil det derimod ofte være de uharmoniske temaer, der viser sig, og det er også dem, du kan blive ekstra udfordret på i din udrensningsproces.

 

 

 Beskrivelse af 11/2:

Du er en rolig, følsom og omsorgsfuld person, nogle gange dog så sensitiv, at du må lægge låg på dine følelse for at undgå at virke for blød i upassende sammenhænge.

Pga din sensitivitet er du desuden meget påvirkelig af dine omgivelser og de miljøer, du befinder dig i. Det kan medføre humørsvingninger og dræne dig for energi.

Du kan have en udfordring i at sige fra og sætte grænser. Det hænger sammen med dit store ønske om at gøre alle glade og tilfredse, og på den måde kommer du let til at give køb på dine egne behov.

Du kan have en tendens til at føle dig splittet og usikker, og det betyder meget for dig, hvad andre tænker og mener om dig. Derfor vil du også gå rigtig langt for at opnå deres anerkendelse og kærlighed.

Du har meget opmærksomhed på din krop fx i forhold til sundhed, kost og motion og kan have en tendens til at gå all-in på dette område. Det kan nogle gange medføre en ubalance og en form for afhængighed/misbrug.

Alt i alt er det derfor at stor betydning for din livsglæde og din selvfølelse, at du har fokus på at elske og nære dig selv og dermed slippe afhængigheden af andres anerkendelse. Vær selektiv i dine relationer og de steder, du opholder dig og sørg for at lade dig op med selvkærlige handlinger. Ikke mindst sjov og nydelse er vigtig optankningskilder for dig. 

 

Ubalancerede nøgleord:

Konfliktsky, sætter andre før dig selv, usikkerhed, andre overskrider dine grænser, afhængighed, dulmer sine følelser, (overspisning, sukker, rygning, alkohol, shopping), indre tomhedsfølelse, føler sig ubeskyttet, people pleaser, kan ikke sige fra, føler sig svag, trækker sig, frygt for at andre ikke kan lide en, ubeslutsom, føler sig overset, offerfølelse. 

 

Særlige temaer i udrensningsprocessen:

Manglende grænsesætning, manglende energi, oversensitiv, overfølsom, afhængighed (mad, shopping, partner), medafhængighed, følelse af svaghed, bliver ikke respekteret, trækker sig, giver op, flygter, andre dræner en for energi.  

Sådan støtter 11/2 olieblandingen:

 

🌺 Hjælper med at sætte sunde grænser

🌺 Hjælper med at slippe offerrollen

🌺 Skaber positiv kontakt til kroppen

🌺 Reducerer trangen til overspisning og dulmeri

🌺 Hjælper med at håndtere svære følelser

🌺 Transformerer negative vaner

🌺 Afhjælper udbrændthed og støtter binyrerne

🌺 Skærmer dig for andres energi