fbpx

INDSIGTER

Energiprognose for april 2021

Energiprognose for april 2021

Ud over at fortælle om dig som person ud fra din fødselsdato og dit navn, så kan du også få en fornemmelse af både dagsenergier, månedsenergier og årsenergier ud fra numerologi og tallenes vibrationer.

læs mere
Højtvibrerende navneskift

Højtvibrerende navneskift

Et numerologisk navneskift er det optimale valg til dig, der er klar til at få de højest vibrerende energier indprogrammeret i dine navne for at opnå størst muligt flow og balance i dit liv.

læs mere
Årstalsrækker

Årstalsrækker

Følg dit flow og udnyt dine personlige energier bedst muligt.
Årstalsrækker er en numerologisk fremtidsprognose baseret på din personlige grundvibration og dit navn – hovednumeroskopet. Bestil dine årstalsrækker her.

læs mere
Navne betydning

Navne betydning

Der har altid været stor interesse for betydning af navne. Med numerologien får du dybere indsigt i, hvad dine navne betyder og hvilke energier, de bidrager med i dit liv – både i form af potentialer og udfordringer.

læs mere
Numerologi og husnummer

Numerologi og husnummer

Dit husnummer slår tonen an for energien i din bolig.
Alle tal vibrerer med energi, og derfor påvirker dit husnummer også energien i din bolig.
Hvilket nr. bor du i?

læs mere
Vibrationen 11/2

Vibrationen 11/2

11/2 hører med i kategorien af de 5 mest “drilske” vibrationer. Den kan især give udfordringer med grænsesætning, oversensitivitet, pleaser tendenser og vægelsind. Jo større indsigt du har, jo bedre kan du trække de positive sider frem.

læs mere
Vibrationen 12/3

Vibrationen 12/3

12/3 hører med i kategorien af de 5 mest “drilske” vibrationer. Den kan især give udfordringer som offerfølelse, tankemylder, misforståelser og drama i relationer. Jo større indsigt du har, jo bedre kan du trække de positive sider frem.

læs mere
Vibrationen 15/6

Vibrationen 15/6

15/6 hører til kategorien af de 5 mest “drilske” vibrationer. Den kan især give udfordringer med blind spots, fanatisme, manipulation og drama i relationer. Jo større indsigt du har, jo bedre kan du trække de positive sider frem.

læs mere
Vibrationen 16/7

Vibrationen 16/7

16/7 hører med i kategorien af de 5 mest “drilske” vibrationer. Den kan især give udfordringer med frygt, angst for at miste, lukket hjerte og knokleri. Jo større indsigt du har, jo bedre kan du trække de postive sider frem.

læs mere
Vibrationen 18/9

Vibrationen 18/9

18/9 hører med i kategorien af de 5 mest “drilske” vibrationer. Den kan især give udfordringer med undertrykkelse af følelser – især vrede, hårdhed, kontrol og knokleri. Jo større indsigt du har, jo bedre kan du trække de positive sider frem.

læs mere
Den numerologiske udrensningsproces

Den numerologiske udrensningsproces

Når du skifter navn, skifter du også vibrationer – uanset hvordan navneskiftet sker.
Perioden, hvor udskiftningen af vibrationer finder sted, kaldes for udrensningsprocessen.

læs mere
Mød din numerolog

Mød din numerolog

Jeg er numerolog og er dermed uddannet i numerologiens fascinerende videnskab og redskaber på et dybt plan. Som numerolog kan jeg hjælpe dig ved at tolke dine vibrationer og skabe et højtvibrerende navn til dig.

læs mere

Vil du vide mere om din eller din virksomheds grundvibration?

Bestil e-bogen med uddybning af grundvibrationerne 1-9 sammen med mit numerologiske nyhedsbrev.

E-bog numerologi navneberegner
E-bog Business numerologi navneberegner

Ingen spam – kun numerologiske indsigter, der når som helst kan afmeldes med et enkelt klik.

vil du have endnu flere indsigter i numerologi – både for dig og din business?

 

Du er hjerteligt velkommen i mine to facebook grupper, hvor jeg som numerolog deler ud af min viden som numerolog – både på det personlige plan og til dig, der er selvstændig erhvervsdrivende og gerne vil skrue op for energien i din business.

Gruppe personlig numerologi
Gruppe business numerologi

Hvad betyder mit navn?


Ved hjælp af min numerologi beregner kan du finde dine navnes betydning i min beskrivelse af de numerologiske vibrationer fra 10-52.