fbpx

DIt ultimative navneskifte

det ultimative navneskifte består af:

 Det højest vibrerende navn til dig inkl. harmoniske undernumeroskoper

 Dybdegående beskrivelse af de nye navnevibrationer

 Beskrivelse af de øvrige vibrationer inkl. undernumeroskoperne

 Tolkning af alle vibrationerne i din essens (fødselsdatoen)

 Rådgivning i forvaltning af vibrationernes udfordringer og potentialer

  2 stk. online samtaler via skype eller zoom

 Tolkningsrapporten på ca. 30 sider fremsendes pr. mail

Pris i alt: 3.920 kr.

udtalelser fra nogle af mine kære kunder:

Din tolkning har givet mig vildt meget blod på tanden.

Du havde en god måde at fremlægge det for mig på, og jeg følte også en rigtig god kemi imellem os, som helt sikkert er vigtig.

Du var meget lyttende og god til at forklare det hele og god til at svare på mine spørgsmål, så jeg følte mig hørt og forstået.

Camille

Hjertelig tak for den tryghed og de betydningsfulde samtaler, som du gav mig i sessionerne til det 2. navneskifte i mit liv.  På trods af afstanden føltes det som om, vi var i samme rum fyldt med nærvær, varme og kærlighed.

Nu kan jeg være mig med et unikt navn, der bringer mit hjerte og sjæl klar til realisering af min livsdrøm.

Tak for dig og din måde hvorpå du mødte mig i navneskiftet.

Anonym

Johannah er utrolig omsorgsfuld, og man kan virkelig mærke, at hun har hjertet med og  vil én det bedste – ikke kun i sessionen, men også efterfølgende.

Johannah er meget grundig i sit arbejde, og jeg følte mig under hele forløbet i trygge hænder.

Jeg har endnu ikke oplevet effekt af mit navneskifte, men jeg er også er stadig i udrensningsfasen.

Mette Maria

Jeg har haft den store fornøjelse at bruge Johannah, som numerolog til et personligt navneskifte.

Jeg havde igennem flere år taget antrit til at få foretaget et numerologisk navneskifte, efter en minitolkning af mit oprindelige navn havde bekræftet, hvad jeg selv følte haltede omkring min energi.

Jeg er typen der gennemtrevler markedet og undersøger alt, hvad der findes omkring en ydelse eller et produkt, og hvad Johannah ikke vidste var, at jeg allerede havde en bestilt session hos en meget erfaren og anerkendt numerolog, da jeg løb ind i Johannah.

Efter en indledende snak var jeg ikke i tvivl, Johannah skulle stå for mit navneskifte.

Jeg valgte Johannah på baggrund af hendes viden og dygtighed, hun er talnørd på den bedste måde, hun forstår tal og deres vibration på et meget dybt plan.

Hun er også spirituel, hvilket for mig var et must, da de to ting i min optik går hånd i hånd. Sidst men ikke mindst, så valgte jeg Johannah på grund af hendes dejlige personlighed, hun er varm sådan helt ind i sjælen!

Min proces endte med at blive lidt længere, da jeg ikke fandt mig helt til rette i det første meget veludførte udkast, og da jeg er 8’er i grundenergi er det ikke helt let at gå så store forandringer i møde.

Derfor gik vi igen i dialog og Johannah åbnede op for den mulighed, at jeg på meget rimelige vilkår, kunne tilkøbe mig lidt ekstra tid, som vi så kunne bruge til at få alle de ting på plads, som jeg havde ekstra brug for.

På den måde fik jeg skræddersyet et forløb, der passede fuldstændig til mig, og jeg er dybt taknemmelig over, at Johannah gav mig mulighed for at foretage denne proces i præcis det tempo, og med præcis den mængde af information osv., som jeg havde brug for, for at føle mig sikker og tryg i mit navneskifte ❤️.

Johannah har mine varmeste anbefalinger som numerolog.

AnnB

Sådan foregår det praktiske omkring dit ultimative navneskifte

 

Når du har bestilt dit navneskifte ved et klik på købsknappen, så modtager du straks en mail fra mig med en kvittering og et link til et spørgeskema.

Spørgsmålene heri skal afdække dine ønsker og visioner for de vigtigste områder i dit liv, så jeg får den bedst mulig baggrund for at tage hensyn til dette i beregningerne af dit nye navn.

Når jeg har modtaget dine besvarelser, kontakter jeg dig for at aftale vores første online møde via zoom eller skype. På dette møde får vi afklaret de praktiske ting, og jeg får en fornemmelse hvem du er som person, så jeg intuitivt kan fornemme dine energier.

Herefter går jeg i gang med at finde og beregne det bedst mulige navn til dig ud fra dine ønsker og din essens, og når jeg har navnet klar til dig, aftaler vi et nyt møde, hvor du får navnet overleveret.

Jeg vil som udgangspunkt gå efter at beregne de mest harmoniske undernumeroskoper til dig, men hvis det er en forudsætning for dig at beholde dele af dit nuværende navn, og du er indstillet på at gå på kompromis, så er dette også en mulighed.

Du modtager desuden en fyldig rapport med tolkning af både din fødselsdato og det nye navn.

 

Det vil glæde mig rigtig meget at samarbejde med dig omkring denne spændende proces og transformationen, der ligger i dit personlige navneskifte.. 

Med kærlig hilsen 

Johannah Sarahmaya

skal vi snakke sammen først?

Ring til mig på tlf. 4250 9570
eller skriv en mail til kontakt@highervibrations.dk

Pris i alt: 3.920 kr.