fbpx

MØD DIN NUMEROLOG

– MIT NAVN ER JOHANNAH SARAHMAYA


Jeg er numerolog og er dermed uddannet i numerologiens fascinerende videnskab og redskaber på et dybt plan.

Jeg er derfor i stand til både at tolke dine vibrationer og at konstruere det mest optimale og harmoniske navn til dig.

 

Hvad kan en numerolog hjælpe dig med?


Som numerolog kan jeg hjælpe dig ved at aflæse og tolke vibrationerne i både din fødselsdato (essens) og dine navne og ud fra disse give dig dybe indsigter om dig selv.

Jeg kan desuden hjælpe dig med at beregne et nyt og højt vibrerende navn med harmoniske undernumeroskoper.

Johannah Sarahmaya numerolog

Tolkning af din fødselsdato


At få tolket din esssens vil give dig dybe indsigter i din inderste personlighed samt forståelse for de livsformål og livslektioner, du er kommet til verden med i kraft af din fødselsdato. Med den viden får du samtidig nogle vigtige redskaber til at arbejde med dig selv og din personlige udvikling, så du bliver bedre i stand til at finde din retning og dermed opleve det flow, der er meningen med dit liv.

Ved at blive bevidstgjort om dine livslektioner, får du også nemmere ved at være på forkant og i stand til at håndtere de udfordringer, der ligger på din livsvej.

Med hjælp fra din numerolog og de numerologiske indsigter får du dermed nogle meget værdifulde guidelines til at finde dit flow og din retning i livet.

Højtvibrerende Navneskifte


Som numerolog kan jeg også tolke på dit numeroskop, der består af dine navnevibrationer og som sammen med din grundvibration udgår et stort netværk af vibrationer, der alle sammen påvirker din måde at være i livet på.

I numeroskopet kan jeg aflæse og påpege de evt. blokeringer og udfordringer, du slås med i livet, og jeg kan vurdere, om det vil være relevant at designe et nyt og mere harmoniske navn til dig, hvor vibrationerne matcher din medfødte essens og dermed støtter dig i at udleve dit fulde potentiale.

Hvis vi når frem til denne løsning, vil jeg i kraft af min komplekse viden som numerolog kunne udregne de mest gunstige vibrationer for dig.

Med udgangspunkt i mine numerolog uddannelser kan jeg gå ind i de allerdybeste lag af numerologien og beregne de bedst mulige undernumeroskoper til dit navn. Herved får du et navn, der er så harmonisk som overhovedet muligt, og som matcher dig og din personlighed i mindste detalje.

Numerologi til din business

Ud over at hjælpe dig som person, har jeg også specialiseret mig i at hjælpe kvindelige iværksættere med at styrke energien i deres virksomhed.

Som business numerolog kan jeg på den måde hjælpe dig med at hæve vibrationerne i din virksomhed, så du får lettere ved at brande dig selv og dine produkter/ydelser og formår at tiltrække det kundeflow, du ønsker dig.

Dette sker både ud fra en dybde gående tolkning af din virksomheds registreringsdato samt ved at konstruere et stærkt numerologisk navn til CVR registreringen af virksomheden.

Hvornår og hvorfor går man til numerolog?


Der kan være flere grunde til at gå til numerolog.

Jeg møder fx mange, der gennem hele livet har haft en oplevelse af, at deres navn ikke passede til dem, og nogle sensitive mennesker kan også mærke energierne i navnene og derved fornemme, at vibrationerne ikke svinger optimalt for dem.

I mange af disse tilfælde har det faktisk vist sig, at de pågældende navne havde en af de tungere vibrationer, som i den grad modarbejdede deres flow. Deres fornemmelse/intuition var altså helt korrekt, og her giver et navneskifte rigtig god mener for at hæve vibrationerne og komme på plads i sit navn.

Du kan også have en oplevelse af du bliver ved med at tiltrække uhensigtsmæssige situationer ind i dit liv, eller at du møder den samme type mennesker, som ikke er gode for dig.

Følelsen af at hænge fast og ikke være i stand til at udvikle dig eller flytte dig derhen i livet, hvor du ønsker at være, kan også handle om, at energien i dit numeroskop er blokeret.

Hvis du på den måde oplever modstand og urimeligt mange udfordringer i dit liv, kan det være en rigtig god ide at gå til numerolog og få kigget på dine navnevibrationer og få en vurdering af, om der kan være en forklaring i dine navne, der vil kunne afhjælpes ved et navneskifte.

Det kan også være at du bare er nysgerrig på numerologi og har lyst til at få en smagsprøve ud fra en minitolkning af din fødselsdato og dit navn. Måske får du herved en AHA-oplevelse (som jeg selv gjorde) og får lyst til at gå skridtet videre og få lavet et harmonisk numerologisk navneskifte.

 

VIL DU OGSÅ HAVE HJÆLP TIL AT HÆVE VIBRATIONERNE
I DIT LIV OG/ELLER DIN BUSINESS?

Start med en minitolkning – til dig eller din business

Hvordan bliver man numerolog?


En professionel numerolog har taget sin uddannelse hos en anerkendt numerolog eller numerolog skole. Der findes flere forskellige uddannelsessteder i Danmark.

Jeg er uddannet og certificeret ved numerolog Alberthe Toft i 2018 og tog efterfølgende endnu en uddannelse inkl. Masteruddannelse hos numerologerne.dk i 2019. Her blev jeg certificeret som Numerologist Pro Certified Master.

Længden af en numerolog uddannelsen kan variere. Mine uddannelser varede hhv. 6 og 10 mdr.

Vil du vide mere om din eller din virksomheds grundvibration?

Bestil e-bogen med uddybning af grundvibrationerne 1-9 sammen med mit numerologiske nyhedsbrev.

Ingen spam – kun numerologiske indsigter, der når som helst kan afmeldes med et enkelt klik.

vil du have endnu flere indsigter i numerologien – både for dig og din business?

 

Du er hjerteligt velkommen i mine to facebook grupper, hvor jeg deler ud af min numerologiske viden – både på det personlige plan og til dig, der er selvstændig erhvervsdrivende og gerne vil skrue op for energien i din business.