fbpx

anbefalinger

Det er blevet til rigtig mange smukke og højt vibrerende navne med tiden i samarbejde med mine skønne kunder.

Jeg er dybt taknemmelig for at have fået vist den store tillid, som jeg anser det for at være, hver eneste gang jeg indleder en så transformerende proces, som et numerologisk navneskift virkelig er.

Her kan du læse et udpluk af de mange dejlige tilbagemeldinger, jeg har fået – og lade dig inspirere og vurdere, om du også ønsker at indgå i navneskiftprocessen sammen med mig.

 

Du skal være så hjerteligt velkommen!

Navneskift numerologi

Jeg har haft den store fornøjelse at bruge Johannah, som numerolog til et personligt navneskift.Jeg er typen der gennemtrevler markedet og undersøger alt, hvad der findes omkring en ydelse eller et produkt, og hvad Johannah ikke vidste var, at jeg allerede havde bestilt en numerologi session hos en meget erfaren og anerkendt numerolog, da jeg løb ind i Johannah.

Efter en indledende snak var jeg ikke i tvivl, Johannah skulle stå for mit navneskifte.
Jeg valgte Johannah på baggrund af hendes viden og dygtighed, hun er talnørd på den bedste måde – hun forstår tal og deres vibration på et meget dybt plan.  Hun er også spirituel, hvilket for mig var et must, da de to ting i min optik går hånd i hånd. Sidst men ikke mindst, så valgte jeg Johannah på grund af hendes dejlige personlighed, hun er varm sådan helt ind i sjælen!

Jeg er dybt taknemmelig over, at Johannah gav mig mulighed for at foretage denne proces i præcis det tempo og med præcis den mængde af information osv., som jeg havde brug for for at føle mig sikker og tryg i mit navneskifte ❤️Johannah har mine varmeste anbefalinger som numerolog.

Navneskift numerologi

Jeg er SÅ glad og begejstret for det samarbejde, jeg har haft med Johannah i forbindelse med mit og min datters navneskifte.

Johannah har været helt utrolig hjælpsom og dygtig, og hun har hjulpet med at skabe det helt perfekte navn til min nyfødte datter.

Nu har hun også hjulpet med at skabe det helt rigtige navn til mig, og jeg mærker allerede, hvor rigtigt det er for mig.

Jeg giver den varmeste anbefaling af Johannah som numerolog. Hun har været så nærværende og kærlig, og hun har haft respekt og forståelse for mine tanker og ønsker hele vejen igennem.

Navneskift numerologi

Jeg har kun positive ting at fortælle om min oplevelse hos Johannah og min navneændring.

Hun har evne til, at man føler sig tryg og set på alle planer. Johannah er meget professionel og dygtig til sit arbejde.

Jeg opsøgte Johannah, da jeg ikke kunne slippe af med mine blokeringer, trods adskillige timers terapi og alternativ behandlinger.

Da jeg havde fået mit nye navn registreret, kunne jeg med det samme mærke et kæmpe energi flow.

Jeg har aldrig prøvet noget så smukt, jeg er så glad for jeg sprang ud i det, nu med mit helt rigtige navn og nye jeg.

Navneskift numerologi

Jeg har haft fornøjelse af at få kikket mit navn igennem hos Johannah, da jeg ikke følte mit navn var helt rigtigt efter et skift år tilbage.

Efter en god samtale besluttede jeg mig hurtigt at få ændret mine navne, da det viste sig at undernumeroskoperne indeholdte mange af de drilske vibrationer.

Jeg følte mig lyttet til og forstået hos Johannah, og det var alt i alt en super god proces. Har prøvede at skifte før, men aldrig fået så god en gennemgang, og alt kom også på skrift, og det er et stort plus at have på skrift, så kan man sidde og læse bagefter om sit navneskift og forstå de forskellige vibrationer.

Nu efter mit skifte føler jeg, at jeg har sluppet mange tunge vibrationer.

Jeg føler mig meget heldig, at jeg mødte Johannah. Jeg er meget tilfreds, og jeg anbefaler klart Johannah som numerolog.

Navneskift numerologi

WOW … Jeg har lige læst hele tolkningsrapporten til mit nye numerskop, og det er ligesom at komme hjem.

Alle brikkerne faldt på plads, og nu forstår jeg, hvorfor det er så vigtigt med et rent numerskop.

Johannah Sarahmaya har 100% styr på, hvad hun laver.

Hun formår, at finde frem til ens sande hjerteværdier, og igennem hele processen guider
hun én kærligt og varmt, så man føler sig tryg!

Kan kun varmt anbefale et navneskift hos Johannah.